Прес-сніданок з Upwork. Запрошуємо Вас на каву та розмову про IT

Компанія Upwork проводить прес-сніданок, 26 травня 2015 року у готелі Hyatt Regency Kyiv (вул. А. Тарасової 6А), зала Regency Foyer, 2 поверх.
Upwork (колишній Elance-oDesk, ребрендинг компанії відбувся на початку травня 2015 року), найбільша платформа для фрілансерів у світі, оголошує про стратегічне рішення відкрити офіс та мати постійну присутність в Україні.
- Віце-президент Upwork Четіль Олсен розкаже про розвиток ринку фрілансу у світі, а також про передумови запуску Upwork в Україні, подальшу стратегію компанії та плани. З огляду на те, що Україна є першою у Європі та четвертою у світі за обсягами доходів фрілансерів, і щороку випускає близько 16 000 спеціалістів за спеціальністю «інформаційні технології», Upwork зацікавлений розвивати і надавати нові можливості фрілансерам з України.
- Кантрі-менеджер Upwork в Україні Катерина Божкова розкаже про її роль у розвиткові української ІТ спільноти та побудові українськими фрілансерами успішної кар’єри і міжнародного профайлу.
- Найавторитетніші фрілансери, які не один рік працюють на Upwork (Elance-oDesk), поділяться своїми думками щодо розвитку ринку фрілансу в Україні.
Прес-сніданок розпочнеться з ранкової кави о 9:15. Запланована тривалість заходу до 12:00.
Кількість місць обмежена. Акредитація представників ЗМІ проводиться за посиланням: https://docs.google.com/…/1kK1139HfMSS8T--PVgvAQDv…/viewform
У разі виникнення будь яких питань звертайтеся [email protected]