pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Експерти «Данфосс ТОВ» Україна обговорили механізми, фінансування та переваги термомодернізації житлових будівель на дні відкрит

У травні 2015, Київ – Компанія «Данфосс ТОВ» провела день відкритих дверей на тему «Термомодернізація житлової будівлі в Україні – регулювання, можливості, актуальна практика: від плану до отримання фінансування» для представників ділових і профільних ЗМІ.

Під час заходу експерти компанії поділилися з журналістами актуальним аналізом чинного законодавства у сфері термомодернізації житлових будівель і своїм баченням перспектив його гармонізації з профільним законодавством ЄС. Крім того, експерти компанії представили журналістам практичний досвід повної та часткової термомодернізації житлових будівель в різних містах України.

Заступник генерального директора з наукової роботи компанії «Данфосс ТОВ», член технічних комітетів «Інженерні системи та споруди» та «Енергоефективність» при Мінрегіонбуді України Віктор Пирков розповів про державні структури, відповідальні за процеси термомодернізації в Україні, профільне чинне законодавство і його можливості для забезпечення термомодернізації будівель. Також Віктор Пирков детально пояснив необхідні дії для приведення наявної профільної нормативної бази у відповідність до європейських директив та стандартів, наголосивши на реформах, які здійснюються в Україні з 2015 року.

Про те, які етапи включає термомодернізація житлової будівлі, навіщо вона потрібна і як правильно її проводити, розповів учасникам заходу керівник напряму «Системи опалення “Данфосс ТОВ”» Віталій Рудий.

Директор з продажу та маркетингу «Данфосс ТОВ» Андрій Берестян представив журналістам інформацію і дані про реальний економічний ефект, який отримують мешканці будинків після проведення термомодернізації. Крім того, експерт продемонстрував на реальних прикладах, як правильно проводити енергоаудит, здійснювати необхідні розрахунки і визначати фактори впливу на вартість термомодернізації будівлі. Актуальними питаннями виступу експерта були також: отримання ОСББ фінансування на термомодернізацію житлового будинку; необхідні процедури та банки, які надають таке фінансування.

Гостями заходу були голова ради голів ОСББ Луцька Роман Бондарук та голова ОСББ «Лучани» Юлія Сабатюк. Роман Бондарук розповів, як у Луцьку створювалися ОСББ, які в подальшому об'єдналися в раду директорів ОСББ міста. Така консолідація дозволила створити робочу групу спільно з депутатами міської ради та розробити першу програму підтримки розвитку ОСББ у Луцьку. Юлія Сабатюк представила учасникам реалізовані в Луцьку проекти термомодернізації житлових будівель і поділилася досвідом отримання необхідного фінансування на оснащення будівлі сучасним обладнанням, яке використовується й нині.

Під час заходу експерти відповіли на велику кількість запитань учасників, що підтвердило актуальність порушеної теми.

Журналісти високо оцінили якість отриманої інформації та висловили інтерес надалі розвивати публічний діалог на тему термомодернізації.

Довідка:
Компанія "Данфосс ТОВ" (Україна) є українським підприємством з 100% іноземним капіталом. Вона створена у 1997 році і реалізує продукцію датського концерну Danfoss A/S – світового лідера в області енергозбереження. Danfoss пропонує енергозберігаюче обладнання для обліку та регулювання енергоспоживання, а також холодильне обладнання і автоматику для комерційного і промислового застосування.

Контакти:
[email protected]
www.heating.danfoss.ua
Тел.: +38 044 461 87 02

Похожие пресс-релизы