pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

КМЕФ спільно з «Інтерфакс-Україна» запускають інформаційний проект для зарубіжних інвесторів

Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ) та інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна» оголосили про старт випуску спільного інформаційного продукту — англомовного дайджесту Ukraine. Open for Business. Мета проекту — залучати в нашу країну зарубіжних інвесторів, знайомлячи їх з економічною ситуацією в Україні. Для реалізації проекту між КМЕФ і агентством «Інтерфакс-Україна» було підписано меморандум про співпрацю.
Починаючи з липня цього року свіжий випуск Ukraine. Open for Business англійською мовою буде двічі на місяць публікуватися на сайті КМЕФ і розсилатися на адреси електронної пошти як учасникам КМЕФ, так і провідним світовим і європейським торгово-промисловим палатам, інвестиційним банкам, ЗМІ, іншим ключовим учасникам міжнародного економічного співтовариства.
«Важлива місія КМЕФ — підтримка міжнародного діалогу щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні. Одним із інструментів такої підтримки стане дайджест Ukraine. Open for Business, для створення якого ми з радістю об'єднуємо зусилля з найбільшим інформагентством країни», — зазначив Юрій Пивоваров, виконавчий директор Київського міжнародного економічного форуму.
«Підхід «Інтерфакс-Україна» — надавати клієнту в зручному для нього форматі якісну, оперативну та неупереджену інформацію для успішного ведення бізнесу в Україні. Саме таку інформацію Ukraine. Open for Business забезпечить іноземним інвесторам, які продовжують відчувати дефіцит відомостей про точки вкладення коштів в Україну», — коментує Олександр Мартиненко, директор інформагентства «Інтерфакс-Україна».
Керувати проектом і курирувати виробництво дайджесту Ukraine. Open for Business з боку «Інтерфакс-Україна» буде заступник директора інформагентства Максим Уракін. За його словами, спільний продукт стане якісним майданчиком для просування України як вигідного ринку для інвесторів з усього світу. В процесі розвитку проекту попит на нього буде проаналізовано, за необхідності додаватимуться й інші мовні версії.

Проект приурочений до четвертого Київського міжнародного економічного форумі, який відбудеться в столиці України 5–6 жовтня 2017 року. Лейтмотивом КМЕФ-2017 стануть виклики, що відповідають новій економічній реальності України як невід'ємної учасниці світового співтовариства. Форум збере впливових економістів, представників державного та фінансового секторів, членів Єврокомісії, топ-менеджерів ЄБРР і ЄІБ, власників і генеральних директорів компаній.
За новинами КМЕФ можна стежити на сайті форуму та на його офіційній сторінці у Facebook.

«Інтерфакс-Україна» – працює на ринку економічної та політичної інформації України з 1992 року. За цей час агентство отримало репутацію найавторитетнішого та найкомпетентнішого постачальника оперативної й об'єктивної інформації. Каналами агентства «Інтерфакс» інформаційні повідомлення з України розсилаються передплатникам у всьому світі. Агентство випускає більше 50 інформаційних продуктів з політичної, фінансової, економічної тематики українською, російською, англійською, німецькою мовами.
«Інтерфакс-Україна» — офіційний представник і партнер американської міжнародної групи компаній D&B (Dun & Bradstreet), технологічні рішення якої допомагають бізнесу перевіряти контрагентів на предмет фінансової стійкості, вибудовувати корпоративні зв'язки компаній, здійснювати пошук потенційних клієнтів і партнерів по всьому світу; можливості компанії сприяють зняттю ризиків під час виходу на нові ринки і перевірки підприємств на предмет попадання до санкційних списків www.interfax.com.ua

Київський міжнародний економічний форум (Kyiv International Economic Forum, KIEF) — постійно діючий майданчик для формування стратегії економічного розвитку України. Орієнтований на організацію діалогу експертів, бізнесу та влади, запозичення кращого світового досвіду, створення «дорожньої карти» розвитку і сприяння конвертації ідей в реальні дії. www.forumkyiv.org

Похожие пресс-релизы